preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Slavonski Brod

Login
Kalendar
« Travanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

 

 

Anketa drughelp.eu

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Valamar hotels & resorts
Autor: Manuela Tomljenović, 30. 8. 2017.

STIPENDISTI VALAMARA

USPJEŠNO ODRADILI LJETNU PRAKSU


UČENICI OBRTNIČKE ŠKOLE, ZANIMANJE KONOBAR I KUHAR, ODRADILI SU LJETNU PRAKSU U VALAMAR HOTELS & RESORTS

Čak 200 učenika imalo je priliku ostvariti pravo na stipendiju, ali i mogućnost da odradi kvalitetnu praksu u jednom od Valamarovih objekata i zaposli se u Valamar Rivijeri, koja je prepoznata kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj.

Među prepoznatim potencijalima ugostiteljske struke našli su se učenici drugog razreda zanimanja konobar: Oliver Nenadić, Matija Mašić i Antun Valić te kuhar: Lorena Cvitković, Dora Marušić, Daria Krijan.

Vodeća domaća turistička kompanija Valamar Riviera učenicima turističko ugostiteljskih zanimanja KUHAR, KONOBAR, SLASTIČAR i turističko-hotelijerski komercijalist u cijeloj Hrvatskoj omogućila je atraktivan program stipendiranja u vrijednosti od 1.000 kuna mjesečno tijekom jedne školske godine, u trajanju od 10 mjeseci.

Stipendiranje učenika Valamar Riviera osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma. Obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu godinu i uredno maturiraju. U jednoj od atraktivnih destinacija Valamara – u Poreču, Rapcu, Krku ili Dubrovniku, učenici imaju priliku odraditi kvalitetnu praksu, a po završetku školovanja stječu i pravo na zapošljavanje u Valamaru. Valamar svojim stipendistima iz kontinentalne Hrvatske osigurava i besplatan smještaj i hranu.

Prednost rada u Valamaru je redovno uključivanje u stručna osposobljavanja i programe nagrađivanja te dugoročno povezivanje s poslodavcem kroz status stalnog sezonskog radnika s cjelogodišnjim primanjima i redovnim stažem. Valamar Riviera svojim zaposlenicima pruža mogućnost razvoja karijere putem niza vrhunskih edukacijskih programa – od internog programa razvoja mladih potencijala u F&B zanimanjima do Valamar akademije koja Valamarove kadrove priprema za specijalističke i voditeljske pozicije.

Unatoč poteškoćama u radu i bolestima koje su ih pratile, učenici su ljetnu praksu odradili s odličnim uspjehom, prema procjeni njihovih Valamar mentora.

Ovom prilikom zahvaljujemo se mentorima i cjelokupnom sustavu Valamar Rivijere, posebice gđi Neveni Tolanovim što su nam omogućili boravak i stjecanje novih znanja i iskustva u poslovanju vodećih hotela u Hrvatskoj.

 

Božidar Kravat, str. učitelj

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju